Home Stiri Fosta soţie a lui Reghecampf, declaraţii năucitoare: „Să permită amantelor și fostelor neveste sa-l târască de unde l-am ajutat să urce”

Fosta soţie a lui Reghecampf, declaraţii năucitoare: „Să permită amantelor și fostelor neveste sa-l târască de unde l-am ajutat să urce”

autor Buinoschi Andreea
180 vizualizari

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a făcut noi declaraţii despre celelalte femei din trecutul antrenorului. Aceasta susţine că respectivele femei îl denigrează, deşi ea l-a ajutat să ajungă în punctul în care este acum.

„Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu. Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce… și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană. Acestea nu fac decât sa-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!

Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste să-l târască de unde l-am ajutat să urce (finala Champions League) în lumea obscură unde se zbate astăzi. Păcat, căci Laurențiu Jr. și fetele noastre stau împietriți și privesc un spectacol grotesc unde amantele și fostele neveste îl tăvălesc pe tatăl lor! Păcat de o muncă uluitoare, păcat de această alegere a soțului meu, alegere ieftină care îl va costa scump”, a declarat impresarul pentru cei de la spynews.ro.

„O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare dată când drumul lui merge către un «dead end»! Doar sufletele neevoluate gândesc superficial și penibil, aplicând răutate în tot ceea ce întreprind… dar nu îi judec, pentru că … toate sufletele sunt bune în fața lui Dumnezeu! Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, și nu mă interesează nimic din ce-și dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul soțului meu oricine! Dimpotrivă, noi, familia, o să-l susținem și mai tare și îi dorim mult succes în orice decizie ia!”, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit fanatik.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies