Home Stiri Fosta soție a lui Reghecampf spune dacă l-a despărțit sau nu de prima nevastă

Fosta soție a lui Reghecampf spune dacă l-a despărțit sau nu de prima nevastă

autor Buinoschi Andreea
54 vizualizari

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit despre divorțul ei. Anamaria Prodan a declarat că nu l-a despărțit de prima nevastă, cei doi având, deja, probleme în cuplu.

„Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf, după 13 ani, și când am hotărât amândoi să mergem mai departe, pentru că ne pierduserăm în trecut, l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry.

Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația, pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă.

Eu l-am susținut pe soțul meu mereu. Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri. Când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf, eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului. Am încercat să am o atitudine extraordinară, cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă.

El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor”, a spus aceasta în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb și sclipitor, bun și credul, a realizat greșeala și va sta, probabil, și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII. NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI, pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia. Ce dovadă mai mare de iubire, respect și recunoștință putem noi, familia, să-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF?”, a declarat aceasta, potrivit fanatik.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies