HomeStiri Mondene Fosta soție a lui Cristi Borcea face dezvăluiri după ce a fost acuzată că are un nou iubit: „Avem o relație bună”

Fosta soție a lui Cristi Borcea face dezvăluiri după ce a fost acuzată că are un nou iubit: „Avem o relație bună”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 934 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/fosta-sotie-lui-cristi-borcea-face-dezvaluiri-dupa-ce-fost-acuzata-ca-un-nou-iubit-avem-o-relatie-buna.jpg

Alina Vidican s-a procopsit cu o nouă dispută pe cap, după ce Carmen Harra a acuzat-o că se vede deja cu un alt bărbat. Fosta doamnă Borcea a negat orice acuzație.

fosta-sotie-lui-cristi-borcea-face-dezvaluiri-dupa-ce-fost-acuzata-ca-un-nou-iubit-avem-o-relatie-buna

Abia se terminase disputa între Alina Vidican și Valentina Pelinel, că fosta doamnă Borcea s-a trezit deja cu noi învinuiri. De data aceasta, Carmen Harra o acuză că nici nu s-a uscat cerneala pe actele de divorț, că se și vede cu un nou bărbat. Alina Vidican a negat orice acuzație și i-a transmis clarvăzătoarei că dacă mai face acuze fără să verifice informațiile, își va căuta dreptatea în tribunal.

„Am citit în presă că aş iubi din nou. Îmi iubesc copiii, îmi iubesc familia. Nu există niciun bărbat în viaţa mea şi nici nu m-am gândit la asta. Fiul meu, Alexandru, este singurul băiat din viaţa mea. Aşa că o rog pe Carmen Harra să nu mai facă afirmaţii gratuite în ceea ce mă priveşte. Eu ştiu că ea caută publicitate, dar o informaţie de acest gen ar trebui şi probată. O rog să nu mai intre în viaţa mea cu acuze nefondate. Singurul bărbat care m-a vizitat a fost fratele meu. Sunt alături de Cristi sufleteşte, eu şi Alexandru ne rugăm în fiecare seară pentru tati să se însănătoșească. Avem o relaţie bună şi între noi va exista o legătură sufletească întotdeauna. Avem doi copii minunaţi şi am fost 13 ani împreună, practic am crescut lângă el”, a mărturisit Alina Vidican pentru cancan.ro.

Nici Carmen Harra nu s-a lăsat mai prejos și i-a replicat că face afaceri într-o țară în care stă ilegal. „În primul rând, eu nu ştiu cine e Alina Vidican, pentru că n-a creat nimic şi n-a realizat nimic pe planeta asta. Chiar îi doresc să facă ceva cu viaţa ei, pentru că banii lui Borcea o să se ducă. Face afaceri într-o ţară în care stă ilegal”, i-a replicat clarvăzătoarea la România TV…

Văzând că nu are sorți de izbândă, fosta doamnă Borcea a decis să încheie disputa și i-a transmis lui Carmen Harra că dacă va continua să o acuze pe nedrept, își va căuta dreptatea în instanță. „Ar face bine Harra să probeze ceea ce spune, altfel o aşteaptă un proces de toată frumuseţea, poţi să spui despre mine ce vrei, am un milion de defecte, dar sunt un om corect, onest şi fidel”, a precizat Alina Vidican.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed