HomeStiri Mondene Fosta soție a lui Răzvan Simion arată din ce în ce mai bine

Fosta soție a lui Răzvan Simion arată din ce în ce mai bine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/fosta-sotie-lui-razvan-simion-arata-din-ce-ce-mai-bine.jpg

Fostei doamne Simion pare că i-a prins foarte bine divorțul. Aceasta s-a reinventat pe toate planurile de când fostul soțul a părăsit-o pentru a fi alături de Lidia Buble.

fosta-sotie-lui-razvan-simion-arata-din-ce-ce-mai-bine

Divorțul dintre Răzvan Simion și fosta sa soție, Diana, a fost unul interesant pentru toată lumea, dar ei au ales mereu să păstreze discreția. Dacă prezentatorul de la Antena 1 avea deja o relație când procesul de divorț era încă în desfășurare, Diana și-a concentrat mereu atenția asupra celor doi copii ai lor, Ianca și Tudor.

Astfel, în timp ce Răzvan Simion se muta în casă nouă împreună cu Lidia Buble, Diana și copiii s-au mutat din capitală tocmai la Timișoara. Aceasta a luat decizia după ce și-a dat seama că nu e ușor să fie și mamă și tată și că are nevoie de ajutor cu Tudor și Ianca. Astfel, a lăsat agitația din București în urmă și a închiriat o casă aproape de părinții săi.

De atunci, fosta soție a prezentatorului matinalului de la Antena 1 pare că s-a redescoperit și că a dat uitării divorțul neașteptat. Aceasta s-a angajat la o companie de publicitate și a început să facă sport, acum având o siluetă de invidiat: a slăbit și și-a tonifiat mușchii. Activă pe rețelele de socializare, aceasta a postat o fotografie chiar din sala de sport, în timp ce avea în picioare ghete pentru kangoo jumps și era îmbrăcată sport. Zâmbetul larg îi trădează fericirea…

fosta-sotie-lui-razvan-simion-arata-din-ce-ce-mai-bine1

Deși Răzvan Simion a fost acuzat de nenumărate ori că nu își vizitează copiii, spunându-se că a uitat că mai este și tată, atenția lui fiind îndreptată doar asupra Lidiei Buble, Diana nu l-a vorbit niciodată de rău pe acesta și nici nu a făcut declarații despre procesul de divorț. Ea a preferat să păstreze discreția din toate punctele de vedere, intimitatea copiilor ei fiind mereu pe primul plan.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed