Home Stiri Foștii Duci de Sussex, Meghan și Harry, au vizitat-o pe Regina Elisabeta a II-a

Foștii Duci de Sussex, Meghan și Harry, au vizitat-o pe Regina Elisabeta a II-a

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 444 views 2 minute timp de citit

Foștii Duci de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry i-au făcut o vizită Reginei Elisabeta a II-a, după aproximativ doi ani de când au plecat din Marea Britanie în Statele Unite ale Americii.

Cei doi s-au mutat în California, unde locuiesc alături de cei doi copii ai lor. Din momentul plecării lor, aceștia nu au mai mers în Aglia, singura vizită fiind cea făcută de Harry, în urmă cu un an, la slujba de înmormântare a Prințului Philip. Cu toate acestea, miercuri, foștii Duci de Sussex au ajuns în Anglia, la Frogmore Cottage, unde au reședința Prințesa Eugenia și familia sa.

Un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat aceste zvonuri pentru cei de la BBC. Aceasta nu era destinația finală a lui Meghan și a lui Harry, deoarece aceștia își vor continua drumul spre Olanda, unde vor inaugura Jocurile Invictus. Așadar, cei doi au vrut doar să îi facă o vizită Reginei, conform libertateapentrufemei.ro.

Cel mai probabil, vizita a fost făcută, deoarece, în curând, Regina Elisabeta își va serba a 96-a zi de naștere. Mai mult decât atât, oamenii din Regatul Unit s-au îngrijorat în urma acestor vești, deoarece aceștia s-au gândit că, din cauza vârstei, ar putea urma ceva rău.

Vizita lui Meghan și a lui Harry a fost planificată, inițial, anul trecut

În toamna anului trecut, se zvonea că cei doi foști duci ar urma să îi facă o vizită Reginei, lucru ce a stârnit foarte multe controverse.

„Harry și Meghan au făcut această ofertă, dar mulți oameni sunt șocați. Poate că vor cu adevărat să o vadă pe Regină, dar este uluitor, având în vedere ceea ce au făcut în acest an. Personalul Majestății Sale nu a răspuns până acum. De fapt, s-a discutat și despre Crăciun, și dacă ar trebui trimisă o invitație lui Harry și Meghan, după ce au respins una anul trecut.

Regina încă ține foarte mult la Harry și i-ar plăcea să-i vadă pe Lilibet și pe fratele ei, Archie. Dar curtenii sunt surprinși de această mișcare, în special de Meghan, după ce s-a întâmplat”, a mărturisit o sursă apropiată acestora pentru The Sun, conform Playtech.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies