Home Stiri Fostul soț al Elenei Ionescu a răbufnit și a spus adevărul despre divorț

Fostul soț al Elenei Ionescu a răbufnit și a spus adevărul despre divorț

autor Negriu Elena
228 vizualizari

Scandalul în legătură cu motivul divorțului dintre Elena Ionescu și fostul ei soț, Dragoș Stanciu, continuă.

2

Cu toate că până acum păstrase discreția, Dragoș Stanciu a răbufnit și a dezvăluit care este cauza reală a separării lui de Elena Ionescu, precizând că nu a fost de vină faptul că s-a împăcat cu fosta iubită.

Dragoș Stanciu a rupt tăcerea și a dezvăluit pentru Click! cum au stat, de fapt, lucrurile, dorind să pună capăt zvonurilor.

3

„Această situație dezbătută până în momentul de față în presă, cât și de fosta mea soție, Elena Ionescu, mai mult sau mai puțin obiectiv, este ceva mai complexă decât pare.

Aici doresc să subliniez faptul că motivul despărțirii noastre timpurii nu a fost determinat de anumite greutăți, cu care aș fi fost confruntat și de care am preferat să mă îndepărtez, nici de anumite situații de natură amoroasă față de o anumită persoană.

4

Așa cum prea bine se știe, motivele care duc la eșecul definitiv al unei relații matrimoniale sunt privite în mod subiectiv de ambele părți, deci adevărul se află pe undeva la mijloc și este normal să fie așa.

De aici și greutatea de a găsi acul în carul cu fân! La noi, situația, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanță a caracterelor noastre, cât și o diferență totală de a vedea o conviețuire în comun.

Dacă vreți, mai direct, nu ne aflăm pe aceeași lungime de undă în ce privește modul nostru de a găsi secretul unei căsnicii de lungă durată.

Este adevărat că în momentul de față formez un cuplu cu o fostă prietenă dinaintea căsătoriei mele, dar în definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal”, a declarat fostul soț al Elenei Ionescu…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies