Home Stiri Mondene Fratele Mădălinei Manole, reacție dură după gestul revoltător al lui Petru Mircea la mormânt

Fratele Mădălinei Manole, reacție dură după gestul revoltător al lui Petru Mircea la mormânt

autor Negriu Elena
1,K views

Fratele Mădălinei Manole a reacționat după ce a aflat că Petru Mircea, fostul ei soț, a aruncat la gunoi florile pe care tatăl regretatei artiste le lăsase pe mormânt cu o zi înainte, când a comemorat zece ani de la decesul ei.

Un fan al Mădălinei Manole dezvăluit prin intermediul contului său de Instagram că Petru Mircea a făcut gestul revoltător, semn că încă se „răzbună” pe familia fostei sale soții, iar în urmă cu puțin timp, fratele vedetei a reacționat pentru prima dată cu privire la acest subiect.

„Când am ajuns la mormânt, am găsit ghivecele puse de tata sâmbătă, când am făcut comemorarea Mădălinei, într-un tomberon.

Paznicul ne-a spus că a fost Petru mai devreme cu câteva ore și ne-a aruncat ghivecele la tomberon.

Este un gest urât. Să zicem că nu erau ghivecele puse de tata, poate erau ale fanilor care vin la mormânt.

I-am dat telefon și a spus că nu le-a aruncat cu răutate, ci că a făcut curat, dar curat era la mormânt”, a spus fratele Mădălinei Manole.

„Eu înțeleg că te duci la mormânt să-ți pui florile și candelele tale, dar ce găsești lasă acolo. Pentru că noi venim în fiecare weekend la mormânt.

De zece ani ne petrecem weekendurile la mormânt.

Noi facem curat, noi aranjăm acolo, puteam să le aruncăm noi, dar ăsta este individul, ce să facem, mergem înainte”, a adăugat fratele cântăreței.

„Tata a fost foarte afectat, se apropie de 80 de ani.

Mama plângea mereu când ajungea la mormânt, pentru că mereu găsea gol acolo unde trebuiau să fie florile ori candelele puse de ea, pentru că Petru le arunca”, a mai spus acesta…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed