HomeStiri Mondene Fructul asiatic care previne cancerul! Află care este acesta!

Fructul asiatic care previne cancerul! Află care este acesta!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Fructul-asiatic-care-previne-cancerul in Stiri Mondene

Nu foarte faimos în țara noastră, acest fruct „miracol”, care este foarte asemănător roșiei, pare a fi un nucleu puternic al sănătății.

kaki

Fiind portocaliu, originar din China și cultivat destul de des în țările asiatice, kaki-ul, cunoscut și sub denumirea de hurma, sharon sau chiar persimmon, are o aromă exotică, este dulce și are un parfum specific.

Tratează stările de depresie

Chiar dacă este dulce, este foarte bogat în glucide care sunt benefice organismului și au rolul de a stimula creierul, aducând un aport de energie și reușind astfel să combată depresia.

Crește imunitatea

Datorită conținutului bogat de minerale și vitamine, acest fruct ajută foarte mult la întărirea imunității, fiind indicat a se consuma cât mai des în perioadele de primăvară și toamnă. Dacă-l vei consuma, vei reuși să previi apariția  virozelor și bolilor care se manifestă în anumite perioade din an.

Reduce durerile de stomac

Fiind „membru” al familiei de alcaline, acest fruct reușește să reducă acidul gastric și pe cel al sângelui, activitățile metabolismului fiind astfel în limitele normale.

Împiedică dezvoltarea cancerului în organism

Nutriționiștii recomandă în acest scop consumul cât mai des posibil al kaki-ului pentru a preveni apariția cancerului, acest lucru fiind posibil datorită nutrienților care sprijină organismul în combaterea stresului oxidativ…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed