Home Stiri Fuego și-a împodobit bradul din luna Septembrie

Fuego și-a împodobit bradul din luna Septembrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 243 views 2 minute timp de citit
Fuego

Fuego și-a împodobit bradul anul acesta încă din luna Septembrie. Sătul să fie întrebat în fiecare an dacă și-a împodobit bradul, cântărețul a trecut la fapte.

„Am împodobit bradul în avans deja din luna septembrie pentru că mi-am filmat edițiile speciale de sărbători la emisiunea mea și după ce am ajuns acasă m-am gândit <> Am furat așa un pic startul și am împodobit bradul și acasă. Știu că pare șocant, dar eu am o perioadă foarte plină până la începutul anului viitor. Acum plec în repetiții spre Chișinău pentru concertul meu de pe 2 decembrie”, a mărturisit Fuego, pentru Antena Stars.

Fuego brad

„Sunt om foarte ocupat și vreau să mă bucur de bradul meu atât timp cât mai stau pe acasă. Bradul meu are o singură culoare, o culoare aurie și este un brad argintiu, ca să nu facem o crimă să tăiem bradul din pădure care știți cât de greu crește. Mi-am împodobit bradul în ciuda cumva a celor care nu au activități mai bune de făcut” a mai spus Fuego.

„Crăciunul de cândva avea aer de simplitate. Nu ne încărcam memoria cu prea multe și treceam totul prin suflet. Toată strada mirosea a cozonaci, noi eram de la prânz, în Ajun, la colindat, pe la toate scările, iar în casă se pregăteau bunătăți. Turda era așa, ca într-un basm, de Sărbători. Așa perceam atunci. De la prima zăpadă dădeam iama în curtea școlii și ne jucam, făceam cazemate, ne luptam cu bulgării, eram afară și eram căliți. Nu postam pe Facebook când apăreau primii fulgi şi nici selfie-uri cu bradul nu aveam – dar asta nu înseamnă că momentele respective aveau mai puțină valoare. Din contră! Bucuria era mult mai vie!”, a declarat Fuego pentru VIVA!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies