HomeStiri Mondene Fuego: ” …toate plimbările astea în folosul artei sunt casa mea.”

Fuego: ” …toate plimbările astea în folosul artei sunt casa mea.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 866 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/flori1.jpg

Unul dintre cei mai renumiţi şi mai iubiţi interpreţi de la noi din ţară, Fuego, pe numele adevărat, Paul Surugiu (39 de ani), va începe în curând un nou turneu, denumit „S-A APRINS O STEA”, care va fi unul atipic, întrucât artistul va aduce pe scenă instrumente muzicale vechi, uitate de români, dar şi o combinaţie de diverse genuri muzicale. 

-flori1

Nu este adeptul laudelor, şi consideră că cel mai util este să primeşti sfaturi dintre cele mai bune şi mai corecte.

Într-un interviu acordat unei reviste locale, Fuego a declarat:

„Mă bucur că străbat iar țara și că mă întâlnesc cu oamenii și mai presus de toate, sunt fericit și le mulțumesc că-mi sunt fideli și vin la concertele mele. E mare lucru în ziua de azi! Nu mă plâng de drumuri, dar în toți anii aceștia, mi-am dat seama că scena și toate plimbările astea în folosul artei sunt casa mea. E frumoasă nu?

Nu muncesc pentru laudele cuiva. Eu știu cel mai bine cum să-mi fac treaba ca să ajung în sufletul oamenilor. Acesta-i targetul și ei mă simt cel mai bine. Am știut întotdeauna că mai am de muncit și evoluat, dar niciodată n-am vrut să-mi dezamăgesc admiratorii, care mă așteaptă în toate orașele astea cu mare entuziasm. Am acceptat în schimb atunci când am greșit și cineva mi-a spus asta. Cred că e cea mai bună dovadă de înțelepciune, mai ales atunci când sfaturile vin din partea unor prieteni bine intenționați. Vă aștept așadar la concert, să aprindem împreună stelele muzicii românești!”

Cele 15 oraşe în care va ajunge artistul, sunt:  Buzău, Mangalia, Tulcea, Constanța, București, Brașov, Ploiești, Adjud, Bacău, Bârlad, Iași, Suceava, Botoșani, Focșani, Galați, Slobozia.

Sursa photo: blogspot.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed