HomeStiri Mondene Gabi Bădălău a fost cel care a plătit petrecerea Biancăi

Gabi Bădălău a fost cel care a plătit petrecerea Biancăi

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 861 views
Gabi Bădălău a fost cel care a plătit petrecerea Biancăi in Stiri Mondene

Gabi Bădălău a fost cel care a plătit petrecerea organizată de Bianca, zilele trecute, cu ocazia zilei sale de naștere. Conform celor de la spynews.ro, deși la petrecere acesta a apărut fără cadou sau fără flori, el a fost cel care a achitat nota de plată, care, așa cum era de așteptat, nu a fost mică deloc.

Gabi Bădălău a fost cel care a plătit petrecerea Biancăi in Stiri MondenePentru cei de la Antena Stars, apropiații cuplului au spus că numărul invitaților s-a apropiat de 100, iar de toate detaliile petrecerii, inclusiv de nota de plată, s-a ocupat iubitul ei, Gabi Bădălău. Persoane apropiate cuplului au mărturisit că Bianca ar fi primit o brățară cu diamante, pe lângă cei peste 10.000 de euro care au fost scoși din buzunar pentru consumația petrecăreților, conform spynews.ro.

Bianca Drăgușanu, urmărită de un bărbat misterios in Stiri Mondene

În urmă cu aproximativ un an, Bădălău susținea că el și Bianca se despărțiseră definitiv

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Gabi Bădălău a fost cel care a plătit petrecerea Biancăi in Stiri MondeneSunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun”, declarase afaceristul pentru Antena Stars…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed