Home Stiri Gabi Bădălău, gelos din cauza apropierii Biancăi de un alt bărbat?

Gabi Bădălău, gelos din cauza apropierii Biancăi de un alt bărbat?

autor Buinoschi Andreea
145 vizualizari

Bianca Drăgușanu a postat, în urmă cu ceva timp, mai multe fotografii din timpul momentelor sale de relaxare, Într-una dintre ele, blondina a surprins un bărbat care nu era Gabi Bădălău. După această întâmplare, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a făcut o postare pe rețelele sociale, dând de înțeles că Bianca nu este atât de fericită pe cât pare.

„Cele mai puternice emoții nu le fotografiem. Fericirea trăită nu o publicăm. Când suntem cu adevărat fericiți, nici nu suntem online”, a fost postarea lui Gabi Bădălău.

În urmă cu aproximativ două luni, omul de afaceri declara că el și Bianca s-au despărțit definitiv și că zvonurile legate de o posibilă nuntă nu erau adevărate.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun”, a spus afaceristul pentru cei de la Antena Stars, la începutul lunii iunie…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies