Home Stiri Gabi Bădălău o acuză pe Claudia că nu l-a lăsat să-și ia copiii în vacanță

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia că nu l-a lăsat să-și ia copiii în vacanță

autor Mirela
343 views 3 minute timp de citit
  • De peste trei ani, cei doi sunt în plin proces de divorț, la mijloc fiind prinși cei doi copii ai lor.
  • Gabi Bădălău a povestit o nouă întâmplare de care a avut parte din cauza Claudiei Pătrășcanu.
  • Omul de afaceri a declarat că a fost filmat de mai multe ori de către Claudia.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu pare că vor ajunge vreodată la un consens. De peste trei ani, cei doi sunt în plin proces de divorț, la mijloc fiind prinși cei doi copii ai lor.

Custodia se pare că este cea mai mare problemă și cea care nu îi lasă să ajungă la un numitor comun. De curând, pe contul său de Instagram, Gabi Bădălău a povestit o nouă întâmplare de care a avut parte din cauza Claudiei Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, acuzată că nu și-a lăsat copiii în vacanță

Milionarul susține că a vrut să-și ia copiii pentru a pleca în vacanță în perioada pe care o are stabilită, însă Claudia nu i-ar fi dat voie. Acesta a fost nevoit sa apeleze la ajutorul judecătorilor și, în cele din urmă, i s-a dat voie să plece cu cei mici.

Mai mult decât atât, omul de afaceri a declarat că a fost filmat de mai multe ori de către Claudia, motiv pentru care și el a făcut același lucru atunci când aceasta a început, conform spuselor sale, să facă scandal împreună cu mama ei.

Gabi Bădălău a apelat la ajutorul judecătorilor

„Un alt episod neplăcut creat de Claudia scandal. În perioada 18-31 august, este vacanța mea mare pe care o am cu cei mici… După ce am vorbit cu copiii, ei își doresc foarte mult să zboare cu avionul, să vadă lucruri noi și am zis să mergem câteva zile la Bodrum, câteva zile la DisneyLand.

Bineînțeles că mama minunată nu a fost de acord, invocând că e greu pentru copii, că e frig, că răcesc și alte prostii. Am fost nevoit să fac o ordonanță la Judecătoria Constanța….

Domnul judecător a considerat că e normal să mă bucur de cei mici și să plecăm în vacanță. Nu m-aș mira ca «mama de copil» să facă apel…Un alt circ, o altă răutate inutilă.

Și, apropo, când am dus copiii, a creat un nou scandal făcut de ea și mama ei… Doar că acum am fost pregătit… am învățat de la ea… am filmat tot… Toate la timpul lor”, a spus Gabi Bădălău.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies