Home Stiri Gabi Badalau si Claudia Patrascanu sunt oficial „divortati”

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu sunt oficial „divortati”

autor Nitu Alina
410 views 2 minute timp de citit
Gabi Badalau si Claudia Patrascanu sunt oficial "divortati"

Afaceristul Gabi Bădălău și cântăreața Claudia Pătrășcanu au finalizat divorțul după 3 ani de la separare. În sfârșit cei doi sunt oficial „liberi”, însă se pare că mai au câte ceva de clarificat.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu vor avea custodie comună, iar Claudia va reveni la numele de domnișoară.

„În sfârșit, după trei ani de zile, am reușit și am divorțat de comun acord, urmând a fi în pronunțare și a se redacta hotărârea judecătorească. Am hotărât ca grija pentru copii să fie comună și Claudia să revină la numele anterior. De trei ani de zile mă chinui ca să divorțăm și să închidem și lucrurile astea. Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi. Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces si îl dor dinții pe copil. Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi”, a declarat Gabi Bădălău la emisiunea Xtra Night Show.

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu sunt oficial "divortati"

Bădălău a precizat că nu au terminat cu vizita la tribunal și pe data de 3 noiembrie vor mai avea o înfățișare în urmă căreia speră să finalizare toate neclaritățile.

„Că eu nu plătesc școlile copiilor (n.r asta a spus Claudia Pătrășcanu), probabil că ea nu știe că eu sunt cel care achită integral studiile. Ideea e că la următorul termen, care o să fie pe 3 noiembrie, probabil terminăm și celelalte aspecte din cadrul divorțului, respectiv domiciliul copiilor, relațiile cu părinții, program de vizitare șmd. Să sperăm că totul e ok și nu se mai face apel”, a mai declarat omul de afaceri.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies