Gabriel Cotabiţă a urcat pe scena “Galei Chapeau”!

Share

La cinci luni după ce a ieşit din comă, Gabriel Cotabiţă a urcat, din nou, pe scenă. Artistul a cântat în cadrul “Galei Chapeau”, un eveniment dedicat chiar revenirii lui.

gabi poza 1

Gabriel Cotabiţă s-a întors la ceea ce iubeşte cel mai mult: muzica. Iar pentru a marca acest eveniment, colegii săi au organizat “Gala Chapeau”, prin intermediul căreia au dorit să transmită mesajul: “Jos pălăria, Gabi!”. Asta pentru forţa de care artistul a dat dovadă în perioada în care se afla între viaţă şi moarte.

”Numai iubirea voastră contează. Vă fac un cadou alături de prietenii mei. Un dar din suflet”, a declarat solistul. Gabriel Cotabiţă a interpretat piesa “Ave Maria”, acompaniat de Aurelian Temişan, Daminescu, Tudor Turcu, Luminiţa Anghel şi alţi artişti.

La gală au participat prieteni ai artistului, dar şi numeroase vedete, printre care: Alex Velea, Antonia, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todorut (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Mită (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, Rashid, alături de VH2 şi Andrei Tudor.

”Îmi era teamă, dar când am ajuns pe scenă, toate problemele au trecut. Aşa că nu veţi scăpa de mine prea curând”, a mai adăugat Gabriel Cotabiţă. Şi pentru că pe 1 noiembrie cântăreţul va împlini 60 de ani, toţi cei prezenţi la “Gala Chapeau” i-au cântat artistului “La mulţi ani” în cor.

gabi poza 2

gabi poza 3

gabi poza 4

gabi poza 5

gabi poza 6

gabi poza 7

gabi poza 8

gabi poza 9

gabi poza 10

gabi poza 12

gabi poza 13

gabi poza 14Sursa foto: click.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news