HomeFără categorie Gabriel Cotabiţă, despre nunta cu Alina: „Va fi ceva elegant într-o zonă muntoasă şi se va afla ulterior“

Gabriel Cotabiţă, despre nunta cu Alina: „Va fi ceva elegant într-o zonă muntoasă şi se va afla ulterior“

autor Elena Yvette
783 views 2 minute timp de citit

Se pare că artistul Gabriel Cotabiţă este dispus să se căsătorească în curând, cu Alina, actuala sa parteneră, de care este foarte îndrăgostit. 

gabriel cotabita 3

În cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, Cotabiţă a vorbit deschis despre momentul în care va spune iarăşi „Da”:

„Eu, de-a lungul tinereţii mele am cântat la atât de multe nunţi, încât nu mai vreau să particip la aşa ceva în viaţa vieţii mele. Sunt nişte obiceiuri sinistre. Merg cu tot felul de nenorociri pe la casa mirilor… Eliza (fiica lui) nu-şi doreşte chestia asta în niciun caz. Ea îşi doreşte să mă vadă pe mine fericit şi este foarte mulţumită de relaţia mea din acest moment. Va fi ceva elegant într-o zonă muntoasă şi se va afla ulterior“, a declarat acesta.

În ceea ce o priveşte pe Alina, viitoarea sa soţie, artistul a mărturisit următoarele:

„Alina e un foarte bun camarad, o femeie cu mult simţ al umorului, lucruri atât de rare. Ea m-a cucerit pe mine. M-a abordat direct şi apoi a făcut ce a vrut din mine. Are un fel de-a fi, de a-şi exprima sentimentele, pe care nu l-am mai întâlnit niciodată. Asemenea afecţiune nu am primit nicicând de la o femeie. Există doar o problemă: eu nu voiam să mă recăsătoresc. Deşi făceam totul împreună, inclusiv vacanţele, locuiam separat. Apoi a venit momentul negru. M-am trezit şi am văzut-o lângă mine. I-am văzut privirea plină de dragoste, i-am simţit iubirea aceea pură, dezinteresată, încât am cerut-o de soţie, total neaşteptat pentru ea. Aş fi fost cel mai prost om să o las să plece”. 

61767839

Sursa photo: a1.ro; 1616.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed