Home Stiri Mondene Gabriel Cotabiţă, mărturisiri din copilărie şi despre mama sa: „Sunt într-o continuă admiraţie pentru mama. Este atât de dârză, de bătăioasă, nu se lasă călcată în picioare de nimeni.”

Gabriel Cotabiţă, mărturisiri din copilărie şi despre mama sa: „Sunt într-o continuă admiraţie pentru mama. Este atât de dârză, de bătăioasă, nu se lasă călcată în picioare de nimeni.”

autor Elena Yvette
812 views

Se pare că artistul Gabriel Cotabiță (60 de ani) pare să fie mai mereu protejat de către îngerul său păzitor. Acesta a oferit de curând un interviu unei reviste locale, unde a mărturisit că şi în copilărie a fost cât pe ce să moară. Din fericire pentru el, mama sa, pe care o respectă şi o iubeşte foarte mult,  l-a salvat la timp. 

GABRIEL-COTABITA

“În copilărie, când eram la ştrand, am intrat în apă şi era să mă înec. Mama m-a salvat. Mi-a ţinut capul deasupra apei, cu o forţă şi o disperare incredibile şi cineva ne-a scos pe amândoi. Este una dintre amintirile acelea, care-mi revin în minte la fiecare câteva zile, foarte adânc săpate în mintea mea”, a declarat Cotabiţă.

“Sunt într-o continuă admiraţie pentru mama. Este atât de dârză, de bătăioasă, nu se lasă călcată în picioare de nimeni. Am fost şi suntem şi acum foarte buni prieteni. Eu am fost un copil bolnav. Am făcut hepatită la şapte ani şi am tras mult. Mai greu a fost pentru mama să mă ducă la toţi medici, să ştie că are un copil pe care-l poate pierde oricând. Grija şi frica ne-au apropiat foarte mult, încă de atunci. Şi-a sacrificat o bună parte din tinereţe, numai să aibă grijă de mine. Mama e mama. Mă bucur zilnic că ea încă există, că are mintea proaspătă, mă rog să-i dea Dumnezeu sănătate şi să o lase cât mai mult lângă mine”, a mai relatat acesta.

În anul 2015, solistul a fost cât pe ce să moară, după ce a făcut un stop cardiorespirator în timp ce era la  sala de sport, unde obişnuia să meargă.

Sursa photo: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed