HomeStiri Mondene Gabriel Cotabiţă nu renunţă la lucrurile care îi aduc bucurie. Artistul s-a întors la sala de fitness!

Gabriel Cotabiţă nu renunţă la lucrurile care îi aduc bucurie. Artistul s-a întors la sala de fitness!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 737 views
gabriel-cotabita-kidsing-23082014_57311700 in Stiri Mondene

Deşi a suferit un accident vascular, Gabriel Cotabiţă nu renunţă la sport. Cântăreţul merge din nou la sala de fitness!

gabriel-cotabita-kidsing-23082014_57311700

„Probabil nu vă aşteptaţi să mă vedeţi într-o sală de fitness, deoarece de aici a pornit totul! Diferenţa e că acum sunt sub atenta observaţie a unui profesionist. În ziua aceea, venisem după un interviu şi eram mai agitat. Am intrat pe o bandă cu o energie pe care poate nu trebuia sa o am. Bucuria e extraordinară când vin aici. Nu poţi să-ţi imaginezi cum e să nu te mişti cinci luni de zile! Eram strâmb, îmi tremurau mâinile, iar acum nu mai transpir deloc. Dacă Dumnezeu mi-a dat puterea să mă întorc, nu a făcut-o ca să stau bolnav, ci ca să aduc bucurie oamenilor”, a spus Gabi Cotabiţă într-un interviu acordat pentru Antena 1.

În luna mai a acestui an, cântăreţul a suferit un accident vascular în timp ce era la sala de sport. Starea lui s-a agravat atunci destul de mult, iar Gabriel Cotabiţă a stat în comă 3 săptămâni. Însă a reuşit să căştige lupta cu viaţa iar acum se poate bucura din nou de scenă.

Sursa foto: obiectiv.info

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed