Gabriel Cotabiţă, pregătit să revină pe scenă. Cum arată acum cântăreţul?

Share

Gabriel Cotabiţă a trecut peste cea mai grea perioadă din viaţa lui iar acum se întoarce la marea sa dragoste, muzica. Artistul se pregăteşte pentru revenirea pe scena din cadrul Galei Chapeau.

cotabita poza 1

Cântăreţul arată mai bine ca oricând iar asta o putem vedea din cea mai recentă poză apărută în mediul online. Mai exact, designerul său a postat pe contul lui de facebook o fotografie cu Gabriel Cotabiţă. Se pare că artistul a păşit în atelierul de creaţie al lui Alexandru Ciucu pentru a-şi alege un costum pentru gala ce va avea loc pe 29 octombrie.

Gabriel Cotabiţă a optat pentru o ţinută elegantă, cu papion și sacou din catifea grena. “Ce face orice om după ce iese din spital? Vine la croitor. Asta înseamnă să fii artist adevărat. Ne-a fost dor de tine, Gabi”, a scris designerul.

cotabita poza 2

De curând, Gabriel Cotabiţă a lansat un nou videoclip, în colaborare cu Matteo. „M-am bucurat să mă întorc pe platoul de filmare şi să duc până la capăt acest proiect care îmi este foarte drag. Sper ca această piesă să transmită cât mai multor oameni, cât de important este să ne bucurăm de fiecare clipă”, a declarat cântăreţul.

Gala “Chapeau” va avea loc pe 29 octombrie la Sala Palatului, în cadrul ei concertând artişti precum Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Loredana și Smiley.

cotabita poza 3Sursa foto: facebook.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente