HomeStiri Mondene Gabriel Cotabiţă se întoarce cu un videoclip nou!

Gabriel Cotabiţă se întoarce cu un videoclip nou!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 744 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/14334186019127ebbd_640x4261.jpg

Gabriel Cotabiţă se întoarce pe piaţa muzicală! Însă nu cu mâna goală, ci cu un videoclip nou pentru piesa “Ce zi liniştită”, realizat în colaborare cu Matteo.

cotabita poza 1

Deşi pare banal, clipul transmite un mesaj important, acela că trebuie să profiţi de orice clipă pe care o trăieşti. „M-am bucurat să mă întorc pe platoul de filmare şi să duc până la capăt acest proiect care îmi este foarte drag. Sper ca această piesă să transmită cât mai multor oameni, cât de important este să ne bucurăm de fiecare clipă”, a declarat Gabriel Cotabiţă.

Gabriel Cotabiţă şi-a revenit în totalitate şi pare mai optimist ca oricând. Până şi colegul său, Matteo, a remarcat acest lucru.

„Videoclipul a ieşit foarte bine, mai bine de atât nici nu se putea. Sunt eu cu Gabi, care trăim o zi liniştită, se pare că şi în copilărie am avut zile linişte, aşa e videoclipul, o paralelă între copilarie şi zilele noastre. Gabi este cel mai entuziasmat om de pe faţa pământului, zici că acum debutăm amândoi în industria muzicală, zici că asta e prima piesă a noastră. Este piesa care ne-a legat ca prieteni, este piesa pe care am facut-o după chipul şi asemănarea noastră”, a spus Matteo.

Artistul continuă tratamentul şi, în curând, va urca pe scenă, într-o gală dedicată chiar lui. Gala “Chapeau” va avea loc pe 29 octombrie la Sala Palatului, în cadrul ei concertând artişti precum Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Loredana și Smiley.

cotabita poza 2Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed