Home Stiri Gabriela Cristea a ajuns pe mâna doctorilor

Gabriela Cristea a ajuns pe mâna doctorilor

autor Buinoschi Andreea
148 vizualizari

Zilele trecute, Gabriela Cristea s-a filmat în timp ce era în cabinetul medicului stomatolog și le-a arătat fanilor prin ce trebuie sa treacă pentru a arăta extrem de bine. Aceasta a spus pe Insta Story că nu i s-a întâmplat nimic, ci a venit doar pentru a-și face mai multe „măsurători performante pentru dantura perfectă”.

Se pare că, în opinia ei, sănătatea pornește de la dantură și, dacă vrei să ai un corp sănătos, prima dată trebuie să începi prin a avea grijă de dinții tăi. Cu toate acestea, soția lui Tavi Clonda nu a declarat și pentru ce și-a făcut aceste măsurători, dar probabil că le spune fanilor, în curând.

În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la click.ro, Gabriela a vorbit despre ritualul său de frumusețe. „Da, mai am timp de mine, pentru că am încercat să le organizăm programul fetelor – și asta este sfatul meu, cei mici să aibă programul organizat de către adulți și nu invers, pentru că în acest fel reușești să mai furi și tu niște clipe împreună cu partenerul de viață. Iris se culcă la 20.30, dacă nu o ducem sus, în pat, la această oră deja începe scandalul, iar Victoria, la ora 22.00 doarme deja, ceea ce înseamnă că de la ora 22.00 până pe la 1 noaptea, când ne culcăm noi, avem trei ore în totalitate doar ale noastre și atunci facem lucrurile pe care nu le putem face în timpul zilei. Mă ocup și de ritualul meu de frumusețe, mă ocup și de ritualul lui Tavi de frumusețe, ne ocupăm unul de celălalt și încercăm să păstrăm lucrurile cum ar trebui să fie în orice familie.

M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii pe zi, împărțite în cinci mese, trei principale și două gustări, și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa, cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme”, a mărturisit prezentatoarea TV…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies