Home Stiri Gabriela Cristea a slabit mult după a doua sarcină. Cum a reușit să facă acest lucru și cum arată acum îndrăgita vedetă

Gabriela Cristea a slabit mult după a doua sarcină. Cum a reușit să facă acest lucru și cum arată acum îndrăgita vedetă

autor Negriu Elena
362 vizualizari

Așa cum se întâmplă de obicei, fiecare femeie însărcinată rămâne cu un anumit număr de kilograme în plus după sarcină, iar acesta a fost și cazul Gabrielei Cristea, care nu a fost scutită de acest lucru după ce a devenit mămică.

Gabriela Cristea s-a confruntat cu această situație și când a adus pe lume primul copil, precum și recent, când a dat naștere celui de-al doilea. Frumoasa vedetă, în vârstă de 44 de ani, și soțul său, Tavi Clonda (38 de ani) au două fetițe, Victoria și Iris. Aceștia au apelat în rânduri repetate la inseminarea in vitro, deoarece nu au putut avea copii pe cale naturală.

Însă după ce a devenit mămică, bruneta a dovedit că are ambiție și a reușit să elimine kilogramele în plus care o făceau să nu se simtă bine în pielea sa.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Gabriela Cristea a dezvăluit care este secretul său cu ajutorul căruia a putut pierde în greutate destul de rapid, dar a vorbit și despre cum se simte în acest moment. Aceasta s-a confruntat cu părerile împărțite ale celor care au aflat ce consumă pentru a slăbi, având în vedere că în această perioadă încă alăptează.

„Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav.

Iris nu a avut însă nimic. Mă moștenește! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a spus Gabriela Cristea…

Se pare că metoda pe care a abordat-o îi priește, întrucât îndrăgita prezentatoare TV arată foarte bine și uimește pe toată lumea cu noua sa siluetă.

Sursa: radiosimplu.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies