Gabriela Cristea a vorbit despre problemele cauzate de pandemie: „Amândoi acasă, cu doi copii mici şi cu ratele care veneau, în continuare, de la bancă”

Share

Pandemia de coronavirus a afectat pe mai toată lumea, iar cuplul format din Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu este o excepție. Cei doi au vorbit deschis despre cele întâmplate, dar și despre cum au reușit să amelioreze situația, mai ales că au doi copii.

„Evident că Tavi a fost mai afectat de pandemie. Dar nici la mine n-a fost mai uşor. Şi eu am avut o perioadă de vreo şase luni în care am stat, pentru că, atunci când a început pandemia, eu tocmai ce terminasem un proiect şi lucram la altul, dar televiziunile au stopat atunci tot.

S-a simţit asta şi din punct de vedere financiar şi, mai ales, din punct de vedere psihologic, pentru că nu ştii încotro s-o apuci. Şi, practic, am rămas amândoi acasă, cu doi copii mici şi cu ratele care veneau, în continuare, de la bancă. Aşa că a trebuit să ne scuturăm un pic şi să o luăm de la capăt. E adevărat că la mine lucrurile s-au întâmplat mai repede, dar şi la Tavi au mai apărut colaborări…”, a spus Gabriela Cristea pentru cei de la okmagazine.ro.

„Da, am avut noroc cu «Te cunosc de undeva!» – e un proiect care pe mine m-a salvat şi psihologic, şi financiar, atunci când toată lumea stătea pe-acasă şi era doar o mână de oameni cântăreţi care puteau să cânte undeva. Dar ideea este că trebuie să găsim în noi înşine o motivaţie.

În continuare cred că lucrăm cu toţii la chestia asta – să ne regândim traseul, să ne reinventăm. Eu, anul ăsta, de exemplu, am făcut şi show-uri acustice, doar eu cu chitara, la nişte evenimente private. Înainte, n-aş fi cântat fără band. Unii ar putea privi asta ca pe un compromis, dar poţi face şi lucrurile astea”, a mărturisit și Tavi Clonda potrivit cancan.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news