Home Stiri Gabriela Cristea cere ajutorul! Ce i s-a întâmplat vedetei

Gabriela Cristea cere ajutorul! Ce i s-a întâmplat vedetei

autor Negriu Elena
640 views 3 minute timp de citit

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se află în postura de a nu mai face față îngrijirii celor două fetițe, dat fiind faptul că îndrăgita moderatoare TV își reia activitatea în televiziune.

Aceasta revine la cârma unei emisiuni noi care se numește Like a Star!, anunțul fiind făcut chiar de ea pe pagina personală de Facebook.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult.

Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră.

Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piața media.

Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment.

Consider că experiența mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenți să se afirme!

Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept să îl descoperim împreună, căci vă dau întâlnire zilnic!”, a declarat Gabriela Cristea…

Astfel, cei doi părinți caută un ajutor de nădejde, o bonă pe care să se bazeze atunci când Gabriela Cristea are filmări, iar Tavi Clonda, concerte.

Anunțul cu privire la bona pe care o caută a fost transmis tot prin intermediul Facebook-ului, unde Gabriela Cristea a precizat și care va fi orarul doamnei pe care o vor angaja.

„Căutăm bonă! A venit momentul ca mami şi tati să se întoarcă la serviciu, aşa că avem nevoie de ajutor;

căutăm o doamnă tânără şi în putere, curată şi ordonată, dinamică şi răbdătoare, căreia să-i placă să se distreze cu copiii noştri.

Programul ar trebui să fie L-V de la 07:00-15:00 și, din când în când, mai avem nevoie să ne ajute serile şi în weekend.

Ar trebui să fie cineva din zona Corbeanca sau cât mai aproape.

Dacă puteţi să ne ajutați, aşteptăm să ne scrieți în privat. Mulțumim”, a scris Gabriela Cristea…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies