Gabriela Cristea, ironizată de Oana Zăvoranu: „Vezi că te îneci, încet”

Share

Gabriela Cristea se numără printre persoanele publice din România care fac reclamă diferitelor produse sau servicii. Acesta este și motivul pentru care prezentatoarea din trustul lui Dan Voiculescu a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu.

De curând, Gabriela și soțul ei au plecat pentru câteva zile la munte și au postat câteva fotografii de acolo. Câteva imagini au fost despre lucrurile pe care le-au mâncat, iar fosta soție a lui Pepe a ironizat-o.

„Nehaliții! Lupii, mă! Moca… Vezi că te îneci, încet! Mănâncă, nu răbda ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

În toamna anului trecut, Oana Roman a spus că a câștigat lupta împotriva Oanei, dar aceasta a venit imediat cu o declarație, spunând că a câștigat doar o bătălie.

„Atât timp cât nu ai o soluţie definitivă, nu înseamnă că ai câştigat un proces! De fapt, aceste ordonanţe președințiale nu sunt atât de importante, pentru că ele sunt înaintea unui proces civil, acela este important. Ideea este că, în toamnă, încep procesele civile propriu-zise şi acolo mă voi concentra eu.

Se bucură degeaba de titlurile de genul «Oana Zăvoranu, înfrântă!». Asta e o mincinoasă, o profitoare! Din cauza asta, nu o suportă nimeni, are un tupeu incredibil, nu din cauza aspectului fizic, că nu sunt toţi frumoşi, nu sunt toţi slabi.

Un om poate să fie gras sau urât, măi, dar e plăcut, e altruist, e mişto… este haios, îţi doreşti compania lui, dar ea nu are nimic…

Eu tot ce fac este un pamflet! Încerc să le deschid ochii oamenilor şi să le demasc pe toate! Nu este clar că nu ai cum să prezinţi, în fiecare zi, altă cremă, alt spray, alt espressor decât dacă o faci pentru nişte bani, mai mult sau mai puţin?”, a spus Zăvoranu pentru cancan.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news