Home Stiri Gabriela Cristea le-a încins mintea bărbaților. A pozat goală

Gabriela Cristea le-a încins mintea bărbaților. A pozat goală

autor Buinoschi Andreea
187 vizualizari

În ciuda faptului că are 45 de ani, Gabriela Cristea arată foarte bine, iar acest lucru a fost demonstrat cu cea mai recentă poză pe care a postat-o pe contul său de Instagram. Fosta asistentă TV s-a lăsat fotografiată în cadă, plină de spumă, în timp ce ține un pahar cu vin în mână.

Deși Gabriela s-a confruntat cu lupta împotriva kilogramelor în plus mult timp, acum aceasta a reușit să iasă învingătoare și, foarte mândră de rezultatul obținut, vedeta se mândrește cu felul în care arată și în mediul online. Cu un zâmbet larg pe față, soția lui Tavi Clonda se bucura de timpul petrecut cu sine, dovedind că vârsta este doar un număr și că te poți simți bine oricând.

Când ai doi copii mici și ai puțin timp pentru tine, de bucuri de acele clipe din plin. Într-un interviu acordat celor de la click.ro, fosta vedetă de televiziune a vorbit despre familia sa, dar și despre cum reușește să se ocupe și de ea. „Programul nostru e destul de repetitiv, fetele se trezesc undeva în jurul orei 8 și, din acel moment, toată energia noastră se concentrează asupra lor.

Eu mă ocup mai ales de partea de mâncare, de îngrijire, de spălat, de pieptănat, de aranjat, iar Tavi este cel care se ocupă de partea de distracție, joacă, de veselie, nebunie și așa mai departe. Bineînțeles că iau și eu parte la lucrurile astea, dar niciunul dintre noi nu se dă deoparte atunci când vine vorba de îngrijirea fetelor. Adică dacă eu am treabă, el rămâne cu fetele și sunt 100% sigură că totul o să fie în regulă și invers, reciproca e valabilă…

Da, mai am timp de mine, pentru că am încercat să le organizăm programul fetelor – și asta este sfatul meu, cei mici să aibă programul organizat de către adulți și nu invers, pentru că în acest fel reușești să mai furi și tu niște clipe împreună cu partenerul de viață”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies