HomeStiri Mondene Gabriela Cristea, pe micile ecrane. Va prezenta „Mireasa: Urzeala soacrelor”

Gabriela Cristea, pe micile ecrane. Va prezenta „Mireasa: Urzeala soacrelor”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Gabriela-Cristea-pe-micile-ecrane.-Va-prezenta-„Mireasa-Urzeala-soacrelor-3.jpg

Gabriela Cristea nu poate sta departe de platourile de filmare. După o pauză ceva mai mare, în care s-a ocupat de creşterea fetiţelor sale, soţia lui Tavi Clonda revine pe micile ecrane. Aceasta va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars.

Gabriela Cristea, pe micile ecrane. Va prezenta „Mireasa Urzeala soacrelor” in Stiri Mondene

Mireasa: Urzeala soacrelor este emisiunea matrimonială pe care Gabriela o va prezenta, iar prima ediţie va începe chiar lunea viitoare. Începând cu data de 2 martie, de luni până vineri, telespectatorii o vor putea urmări pe Gabriela la cârma noii emisiuni.

Mireasa: Urzeala soacrelor va fi o extensie a show-ului Mireasa, prezentat de către Simona Gherghe, la Antena 1. Noua emisiune aduce şi o premieră. Mai exact, mamele băieților care vin pentru a-şi găsi jumătatea vor putea cunoaşte mult mai bine posibilele nurori cu ajutorul opiniilor pe care susținătorii le vor împărtăşi.

Gabriela Cristea, pe micile ecrane. Va prezenta „Mireasa Urzeala soacrelor” in Stiri Mondene

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă şi că, odată cu lansarea «Mireasa – Urzeala soacrelor», telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susținători ai concurentelor «Mireasa», iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie.

Gabriela Cristea, pe micile ecrane. Va prezenta „Mireasa Urzeala soacrelor” in Stiri Mondene

O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile. Îi invit cu mare drag pe telespectatori ca, începând din 29 martie, de la ora 19:00, să fie alături de noi, în direct din studioul «Mireasa: Urzeala soacrelor», de la Antena Stars şi, dacă au ceva de comunicat, să o facă, pentru că noi suntem deschiși să îi ascultăm pe toţi cei care au o poveste de spus vizavi de ce se întâmplă în casa «Mireasa»!”, a declarat Gabriela, conform spynews.ro…

Fanii sunt extrem de nerăbdători pentru începerea noii emisiuni şi sunt foarte fericiţi că cea care va prezenta va fi Gabriela Cristea.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed