Home Stiri Gabriela Cristea: povești dureroase despre fosta relația cu Marcel Toader. Ce a povestit vedeta și ce a determinat-o să facă asta?

Gabriela Cristea: povești dureroase despre fosta relația cu Marcel Toader. Ce a povestit vedeta și ce a determinat-o să facă asta?

autor Bodnar Anca
74 vizualizari

Gabriela Cristea este gazda emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii”, iar asta o face să se simtă datoare să îi învețe pe tinerii concurenți cât mai multe lucruri despre o relație reușită.

Asta o determină pe vedetă să se dea, de foarte multe ori, ca exemplu, atât atunci când vine vorba de experiențe pozitive, cât și negative.

Momente groaznice alături de fostul soț. Semnal de alarmă pentru tinerii din emisiune

În urma unui incident neplăcut din emisiune, Gabriela Cristea a considerat necesar să povestească despre fosta sa relație cu Marcel Toader, despre momentele neplăcute prin care a trecut și care au determinat-o să pună punct relației.

„Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. În continuare am niște frustrări”

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a declarat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a vorbit deschis și despre momentele grele de după separarea de fostul soț, despre lunga perioadă de care aceasta a avut nevoie pentru vindecare.

Gazda emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii” s-a simțit datoare să vorbească despre aceste lucruri dureroase în fața concurenților, pentru a le da un exemplu și pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine și părțile acestea ale unei relații.

„Am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză”

„Eu am preferat, după ce am divorțat, să știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant. Am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel”, a mai spus vedeta despre separarea de Marcel Toader.

În prezent, Gabriela Cristea este extrem de fericită alături de iubitul ei soț, Tavi Clonda, și de cei doi copii ai lor, iar de momentele mai puțin plăcute din fosta relație își amintește doar atunci când consideră că are puterea de a oferi lecții de viață celor mai tineri.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies