Home Stiri Gabriela Cristea, pregătiri pentru botezul micuței Iris. Cum arată decorul

Gabriela Cristea, pregătiri pentru botezul micuței Iris. Cum arată decorul

autor Negriu Elena
722 views 2 minute timp de citit

Pregătirile pentru creștinarea Theei Iris Selena, fiica cea mică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, sunt în toi. Frumoasa prezentatoare TV a ales deja locația unde va avea loc petrecerea dată în cinstea evenimentului, iar decorul este unul de vis.

La sfârșitul acestei veri Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor cununa religios în cadrul unei ceremonii discrete, cu doar 20 de prieteni foarte buni ai lor, urmând ca pe data de 6 septembrie să aibă loc botezul micuței. Petrecerea dată pentru a sărbători creștinarea mezinei familiei Clonda va fi una fastuoasă la care vor fi invitate în jur de 150 de persoane, printre care se vor afla și mulți copii. Decorul a fost deja ales, iar acesta arată excepțional, nuanțele predominante fiind roz-somon și mov. Cromatica și elementele decorative florale duc cu gândul la bomboanele fondante.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis ca nașii de botez ai micuței Iris să fie tot Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, cei care au creștinat-o și pe fiica lor cea mare, Victoria Margot. „Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian”, a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!.

„Teoretic, facem nuntă și botez, dar, de fapt, ca să nu ne aglomerăm, cununia religioasă o facem cu două săptămâni înainte, iar cu dansul mirilor deschidem petrecerea de la restaurant. La botez va fi, așadar, primul dans al nostru, ca și cununați”, a declarat Gabriela Cristea. Frumoasa brunetă a oferit detalii și în legătură cu ingredientele tortului de botez al lui Iris. „Este preferatul meu, cu fructe de pădure și trio de ciocolată albă, cu lapte și amară”, a spus aceasta. Cununia civilă a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a avut loc în anul 2015…

Sursa: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies