HomeStiri Mondene Gabriela Cristea a rămas însărcinată printr-o minune

Gabriela Cristea a rămas însărcinată printr-o minune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 891 views
Gabriela-Cristea-a-rămas-însărcinată-printr-o-minune in Stiri Mondene

Gabriela Cristea urmează să devină mamă la sfârșitul lunii septembrie. Invitată într-o emisiune TV, aceasta a povestit că îşi pierduse speranţa de a mai rămâne însărcinată.

Gabriela Cristea a rămas însărcinată printr-o minune

Cu toate că a apelat la tratamentul de fertilizare in vitro, Gabriela a rămas însărcinată natural. Consideră că a fost o minune de la Dumnezeu.

În această perioadă este impresionată de oamenii din jurul ei care au o atitudine foarte pozitivă. Toţi fanii o susţin şi primeşte nenumărate mesaje de încurajare.

„Mă impresionează oamenii din jurul meu care au cu totul şi cu totul o altă atitudine. Vine un copil pe lume. Domnul de la machiaj îmi spunea că s-ar apuca şi el de un copil când se uită la mine. (…) Doamne, dacă ţi-aş arăta câte mesaje primesc pe Facebook de la anumite fane!

La începutul lui noiembrie am început ultimul ciclu de tratament. I-am zis atunci soţului meu că nu mai pot.

Totul se învârtea în jurul acestor tratamente. Toată lumea ştie. Mergeam la doctor o zi da, una nu. I-a zis: «În noiembrie gata». A venit luna ianuarie, a fost o perioadă în care nu am mai făcut astfel de tratamente, nimic. În februarie m-am trezit puţin însărcinată. De la natură. Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o perioadă când m-am certat puţin cu El. Eşti ca însetatul ăla care caută în deşert. (…) Anul trecut a fost cel mai greu an din viaţa mea. Am făcut patru tratamente FIV (fertilizare in vitro)”, a declarat Gabriela Cristea la Kanal D.

Gabriela Cristea, împreună cu soţul ei, Tavi Clonda, abia aşteaptă să devină părinţi de fetiţă…

Gabriela Cristea a rămas însărcinată printr-o minune 1

Chiar dacă Gabriela „s-a certat cu Dumnezeu” pentru că nu rămânea însărcinată, iată că acum, acelaşi Dumnezeu i-a dat o minune.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed