Gabriela Cristea, reacție acidă după ce a fost acuzată că își editează fotografiile

Share

Gabriela Cristea a fost criticată pentru modul în care arată în poze. Unele persoane sunt convinse că machiajul și programele de editat sunt cele care îi schimbă trăsăturile, iar aceasta a ținut să le dea replică imediat.

„Cu dedicație pentru cei care zic că nu arăt ca în poze. Practic, am schimbat puțin culorile fotografiei și am corectat puțin sub ochiul stâng grimasa. Cam astea sunt retușurile pe care le fac eu. Aici am și un machiaj foarte bun și mă avantajează poziția”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Gabriela Cristea a fost din nou ținta criticilor, după ce Maria Constantin a spus în emisiunea lui Cătălin Măruță că soția lui Tavi Clonda este rea, dar și supraponderală.

Artista a declarat că tot ceea ce știe despre Gabriela Cristea este din spusele fostului ei soț, Marcel Toader, cel care a fost însurat și cu prezentatoarea de la Antena Stars. În cadrul unei emisiuni televizate, Maria Constantin s-a apărat, declarând că nu o cunoaște personal și că nu a spus nimic cu răutate.

„S-a ajuns dintr-o simplă chestie pe care am spus-o să explodeze așa toată lumea. Dar ce am spus? Că nu am zis, nenică, mare chestie. Era ceva de genul cu trei defecte ale Gabrielei Cristea, dar eu am spus că nici n-am cunoscut-o pe Gabriela Cristea vreodată față-n-față. A trebuit să spun ceva și am zis din spusele altora și din ce am observat eu. Oricum consider eu și din fotografiile mult mai vechi că mi se pare o femeie foarte frumoasă. Și atât am apucat să spun, pentru că am observat că este la un reality show, am văzut că a mai luat în greutate, e normal după două sarcini”, a mărturisit Maria Constantin în cadrul emisiunii XNS…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news