Gabriela Cristea, revoltată că nu poate să slăbească

Share

Gabriela Cristea are doi copii, iar acest lucru și-a pus amprenta și asupra corpului său. Tocmai din acest motiv, prezentatoarea își dorește să slăbească, dar se pare că motivația nu este suficientă, iar acest lucru nu îi face deloc plăcere.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot. De dimineață mă gândesc și, până seară, îmi trece. Mă apucă disperarea”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

„M-am și îngrășat în perioada asta, dar, acum, sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii pe zi, împărțite în cinci mese, trei principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine”, a declarat prezentatoarea anul trecut.

Gabriela Cristea a încercat mai multe diete

De-a lungul timpului, aceasta a ținut fel de fel de diete, dar care nu s-au dovedit atât de eficiente pe cât și-ar fi dorit. Cu toate acestea, prezentatoarea era organizată și optimistă.

Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și, dacă o țin așa, cred că, până la toamnă, o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1.200 de calorii, împărțite în cinci mese, trei principale și două gustări. E super!

Pe lângă asta, beau minimum doi litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer”, a spus aceasta, în urmă cu ceva timp, pe pagina ei de Instagram…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news