HomeStiri Mondene Gabriela Cristea, taxată pentru că își editează pozele în exces: „Ne speriem de ce ne arată realitatea?”

Gabriela Cristea, taxată pentru că își editează pozele în exces: „Ne speriem de ce ne arată realitatea?”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Gabriela Cristea, taxată pentru că își editează pozele în exces: „Ne speriem de ce ne arată realitatea” in Stiri Mondene

Gabriela Cristea a stârnit din nou reacții din partea internauților, după ce a postat mai multe fotografii din scurta vacanță de la munte. Aceasta a editat o poză mult prea mult, iar persoanele din mediul online au taxat-o imediat.

Gabriela Cristea, taxată pentru că își editează pozele în exces: „Ne speriem de ce ne arată realitatea” in Stiri Mondene„«Eu nu înțeleg deloc… Cum, Gabriela, în toate pozele ești așa de slabă și, la televizor, te arată grasă… acolo ești o altă persoană. Da, știu… o să spui că așa deformează imaginea televizorul» / «Doamne, în prima poză, se vede clar că i s-a lungit gâtul lui săracul Tavi» / «Și oglinzile astea… cum strică ele silueta!» / «Doamne sfinte, câtă editare pe pozele acestea! Oare fără editare nu se poate?! Sau ne speriem de ce ne arată realitatea?» / «Săraca cabină de duș, s-a îndoit toată. ?? De ce, oare, nu ne acceptăm așa cum suntem? Nu sunt absurdă. Mai folosești o lumină, o umbră, dar nici să încerci să îți faci talia mică și în oglindă se vede că este mare»”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care aceasta le-a primit.

Gabriela Cristea, taxată pentru că își editează pozele în exces: „Ne speriem de ce ne arată realitatea” in Stiri MondeneMai mult decât atât, aceasta nu este prima dată când astfel de lucruri se întâmplă. În urmă cu doar câteva luni, prezentatoarea a postat o fotografie alături de soțul ei, dar, și de data aceasta, editarea a fost mult prea vizibilă, iar fanii săi i-au atras atenția.

Gabriela Cristea, revoltată că nu poate să slăbească in Stiri Mondene„Când ai modificat silueta, ai îndoit sticla!”, „Ce ai făcut cu sticla aia?? ???”, „Sticlei nu-i trebuie Photoshop”, „Mințiți poporul, ca de obicei…”, „Mai uitați-vă la poze înainte să le postați… acum, fără hate… dar nu vezi cât ești de deformată?… Totuși vă vreți influenceri și vedete…”, „Ce bine își lucrează pozele s-o arate silfidă, că-n realitate umple ecranul”, „De la căldură cred că s-a îndoit sticla”, „Cam strâmbă sticla de șampanie, nu vreau să par răutăcioasă, dar nu mai apăreți deloc naturale pe site-uri sociale… Păcat”, au scris mai multe persoane pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed