Home Stiri Gabriela Prisăcariu a avut nevoie urgent de perfuzii

Gabriela Prisăcariu a avut nevoie urgent de perfuzii

autor Mirela
267 views 3 minute timp de citit
  • Gabriela Prisăcariu se confruntă din nou cu probleme de sănătate despre care nu știe foarte multe lucruri.
  • Soția lui Dani Oțil a mers la o clinică privată, pentru a-și face perfuzii cu vitamine. 
  • Aceasta s-a mai confruntat, în ultima vreme, cu anumite probleme de sănătate.

Gabriela Prisăcariu și-a îngrijorat din nou fanii, atunci când s-a filmat din cabinetul medicului. Aceasta a avut, din nou, nevoie de perfuzii, deoarece starea ei de sănătate nu s-a îmbunătățit.

Cu toate că a mai apelat de câteva ori la ajutorul medicului, modelul tot nu a aflat care este cauza acestor probleme de sănătate. Gabriela susține că, din punct de vedere medical, pe interior, lucrurile nu stau prea bine, motiv pentru care și medicul i-a atras atenția în ceea ce privește aceste aspecte.

Gabriela Prisăcariu a avut nevoie de perfuzii cu vitamine

Gabriela a declarat că se confruntă cu o stare de oboseală destul de puternică și care nu este cauzată  de nopțile nedormite din cauza lui Luca Tiago. Cu toate acestea, atunci când a văzut că situația se agravează, soția prezentatorului de la Antena 1 a apelat imediat la ajutorul de specialitate.

„Nu știu dacă este ceva în aer sau este doar de la mine, dar eu mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin. (…) Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită. (…) Concluzia este că arăt mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis”, a declarat Gabriela pe pagina sa de Instagram.

Soția lui Dani Oțil, criticată pentru felul în care arată

Gabriela și-a revenit extrem de repede după ce a născut și a revenit la forma de dinaintea sarcinii. Cu toate acestea, mai multe persoane din mediul online au criticat-o, spunând că o interesează mai mult aspectul fizic decât copilul.

„Ești foarte preocupată de felul cum arăți, lasă asta. Ce ții în brațe este mult mai prețios decât un abdomen perfect”/„Toate postările tale-s despre dacă te încap blugii, număr de kg… Ce vrei să transmiți? Ok, arăți bine după naștere, dar nu este treaba nimănui. (…) De ce aceleași postări cu același mesaj ca și cum încerci să arăți sau să demonstrezi? Ai mult mai multe lucruri de arătat și poți mai mult”/ „Ce păcat că nu folosești influența socială să promovezi subiecte care sunt, într-adevăr, relevante la cinci săptămâni după naștere”, au fost mesajele pe care aceasta le-a primit.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies