Home Stiri Gabriela Prisăcariu a luat-o peste picior pe Mihaela Rădulescu

Gabriela Prisăcariu a luat-o peste picior pe Mihaela Rădulescu

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 461 views 2 minute timp de citit

Gabriela Prisăcariu a fost invitată în emisiunea iUmor, unde a făcut un roast. Aceasta a făcut câteva afirmații și cu privire la Mihaela Rădulescu, fosta parteneră a actualului ei soț, Dani Oțil.

„Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Prisăcariu în emisiunea iUmor.

Mihaela se numără printre invitații de onoare la nunta dintre Gabriela și Dani

„Am uitat să o chem la nuntă (n.r. – pe Mihaela Rădulescu), are plicul pregătit. Am vorbit tot. Acum am făcut o nuntă de 30 de persoane, dar o s-o chem când o să fac nunta aia mare, că are și plicul pregătit. Să vină să bea și să «mănâncă» și să dea plicul”, a spus Dani în cadrul podcast-ului lui Speak.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei și, când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit.

Am avut două relații de șapte ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a spus prezentatorul de la Antena 1, în urmă cu ceva vreme, potrivit celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies