HomeStiri Mondene Gabriela Prisăcariu a luat-o peste picior pe Mihaela Rădulescu

Gabriela Prisăcariu a luat-o peste picior pe Mihaela Rădulescu

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 766 views
Gabriela a luat-o peste picior pe Mihaela Rădulescu in Stiri Mondene

Gabriela Prisăcariu a fost invitată în emisiunea iUmor, unde a făcut un roast. Aceasta a făcut câteva afirmații și cu privire la Mihaela Rădulescu, fosta parteneră a actualului ei soț, Dani Oțil.

„Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Prisăcariu în emisiunea iUmor.

Gabriela a luat-o peste picior pe Mihaela Rădulescu in Stiri Mondene

Mihaela se numără printre invitații de onoare la nunta dintre Gabriela și Dani

„Am uitat să o chem la nuntă (n.r. – pe Mihaela Rădulescu), are plicul pregătit. Am vorbit tot. Acum am făcut o nuntă de 30 de persoane, dar o s-o chem când o să fac nunta aia mare, că are și plicul pregătit. Să vină să bea și să «mănâncă» și să dea plicul”, a spus Dani în cadrul podcast-ului lui Speak.

Gabriela a luat-o peste picior pe Mihaela Rădulescu in Stiri Mondene„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei și, când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit.

Gabriela a luat-o peste picior pe Mihaela Rădulescu in Stiri MondeneAm avut două relații de șapte ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a spus prezentatorul de la Antena 1, în urmă cu ceva vreme, potrivit celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed