HomeStiri Mondene Gabriela Prisăcariu, acuzată de iresponsabilitate faţă de copil

Gabriela Prisăcariu, acuzată de iresponsabilitate faţă de copil

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 835 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Gabriela-Prisacariu-acuzata-de-iresponsabilitate-fata-de-copil-1.jpg

Gabriela Prisăcariu a fost criticată în mediul online, după ce a spus că a ieșit în oraș fără cel mic. La auzul acestor cuvinte, o internaută a spus despre Gabriela că nu așa se comportă o mamă, dar soția lui Dani Oțil nu a lăsat lucrurile în acest fel.

„Lipsă de ocupație. Ce vă mai c****i pe voi, de ce îi mai faceți, dragi femei?”, a fost reacția unei internaute. „Ar trebui să mă cerți: De ce nu sunt acasă cu beblușul și îndrăznesc să-mi fac unghiile. N-ai înțeles, nu trebuie să-mi mai fac unghiile, să stau acasă”, a reacționat Gabriela Prisăcariu direct din salonul de înfrumusețare.

Gabriela Prisăcariu, acuzată de iresponsabilitate faţă de copil in Stiri Mondene

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Gabriela Prisăcariu, acuzată de iresponsabilitate faţă de copil in Stiri Mondene

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Gabriela Prisăcariu, acuzată de iresponsabilitate faţă de copil in Stiri Mondene

Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu”, a scris Dani Oțil dupa nașterea celui mic.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed