HomeStiri Gabriela Prisăcariu, declarații uimitoare despre copilul ei: „E făcut la cârciumă copilul ăsta”

Gabriela Prisăcariu, declarații uimitoare despre copilul ei: „E făcut la cârciumă copilul ăsta”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 836 views 2 minute timp de citit

Deoarece este mamă pentru prima oară, Gabriela Prisăcariu ia contact cu foarte multe situații de care nu știa până în acest moment. Acum, soția lui Dani Oțil a spus că bebelușul ei nu reușește să doarmă acasă, ci la cârciumă, lucru ce a determinat-o pe aceasta să facă și o mică glumă.

„E normal ca acasă să nu lege zece minute de somn și la cârciumă să nu se miște? Zici că e făcut la cârciumă copilul ăsta”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina sa de Instagram.

12„I-am zis că este urât când plânge și l-am băgat în cuptorul cu microunde, dar încă n-am dat drumul la el”, a spus și Dani Oțil, în cadrul emisiunii sale, despre momentele în care copilul lor nu este liniștit.

13„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

14Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)”, a scris prezentatorul în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed