Gabriela Prisăcariu, ipostază emoționantă alături de fiul ei

Share

În urmă cu aproximativ o lună, Gabriela Prisăcariu a adus pe lume primul ei copil și al lui Dani. Aceasta a postat, de curând, un filmuleț în care, bineînțeles, în glumă, încerca să îl învețe pe Luca să spună cuvântul „mamă”.

„Shhh, să nu afle Dani”, a spus Gabriela în mediul online, spre deliciul fanilor.

După ce Dani și soția lui au anunțat că micuțul lor a venit pe lume, prezentatorul de la Antena 1 a postat un mesaj emoționant, spunând cât este de fericit că are un copil.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu…
Am șters următoarele trei idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… sună a versuri de manele”, a scris acesta în mediul online.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news