HomeStiri Mondene Gabriela Prisăcariu l-a surprins pe Dani Oţil într-o ipostază inedită

Gabriela Prisăcariu l-a surprins pe Dani Oţil într-o ipostază inedită

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Gabriela Prisăcariu l-a surprins pe Dani Oţil într-o ipostază inedită in Stiri Mondene

Deşi se bucură de fiecare clipă pe care o petrec alături de fiul lor, Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil sunt foarte obosiţi. De curând, soţia prezentatorului de la Antena 1 l-a surprins pe acesta în timp ce încerca să îl adoarmă pe Luca Tiago, dar fără reuşite, deoarece micuţul avea chef de vorbă.

„Hai că-mi povestești mâine, vorbim la micul dejun. Te trezesc la cinci, jur! Nu te duci tu la matinal”, a spus Dani Oţil în timp ce fiul său nu voia să adoarmă.

Gabriela Prisăcariu l-a surprins pe Dani Oţil într-o ipostază inedită in Stiri Mondene„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Gabriela Prisăcariu l-a surprins pe Dani Oţil într-o ipostază inedită in Stiri MondeneÎți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Gabriela Prisăcariu l-a surprins pe Dani Oţil într-o ipostază inedită in Stiri MondeneNu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu”, a scris prezentatorul în mediul online, după ce Gabriela a născut.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed