HomeStiri Gabriela Prisăcariu, luată în vizor de internauţi: „Mai lasă-ne cu schilodenia”

Gabriela Prisăcariu, luată în vizor de internauţi: „Mai lasă-ne cu schilodenia”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 902 views 2 minute timp de citit

În urmă cu patru luni, Gabriela Prisăcariu a adus pe lume primul său copil, un băiat pe nume Luca-Tiago. În timpul sarcinii, modelul a luat în greutate 20 de kilograme, dar a reuşit să slăbească extrem de mult într-un timp scurt, revenind, aproape, la greutatea iniţială.

Cu toate acestea, unele persoane au criticat atât faptul că nu ar petrece suficient timp cu copilul, cât şi faptul că ar deprima mamele care nu îşi revin atât de repede.

12„Ești foarte preocupată de felul cum arăți, lasă asta. Ce ții în brațe este mult mai prețios decât un abdomen perfect”/„Toate postările tale-s despre dacă te încap blugii, număr de kg… Ce vrei să transmiți? Ok, arăți bine după naștere, dar nu este treaba nimănui. (…) De ce aceleași postări cu același mesaj ca și cum încerci să arăți sau să demonstrezi? Ai mult mai multe lucruri de arătat și poți mai mult”/ „Ce păcat că nu folosești influența socială să promovezi subiecte care sunt, într-adevăr, relevante la cinci săptămâni după naștere”.

13„Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? (…) Și, ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg, pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil. Vezi că ai și tu unul, mută focus-ul, dacă vrei să fii un exemplu, și mai lasă-ne cu schilodenia, că aia nu înseamnă neapărat și sănătate”, au fost câteva dintre comentariile primite.

14„Am o întrebare pentru toate astea de vă frustrează, mai nou, postările mele. Nu cumva tot voi sunteți cele care, înainte de a rămâne eu însărcinată, îmi spuneați: «Lasă, că o să te văd eu după ce faci un copil dacă mai arăți așa»? Unfollow! E simplu, nu trebuie să mă urmăriți! Pa, la revedere”, a fost reacţia Gabrielei…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed