Home Stiri Gabriela Prisăcariu, luată la rost pentru ceea ce promovează: „Nici măcar nu consumă acele lucruri”

Gabriela Prisăcariu, luată la rost pentru ceea ce promovează: „Nici măcar nu consumă acele lucruri”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 291 views 2 minute timp de citit

Gabriela Prisăcariu a postat mai multe filmulețe în care vorbește despre un produs pe care îl consumă și care o ajută să înlocuiască anumite mese. Cu toate acestea, o anumită persoană a criticat-o pentru acest gest, cu toate că nu o urmărește pe Instagram.

„Cum să crezi că aceste prafuri, care sunt făcute în laborator, în eprubetă, pot să fie echivalentul unui stil de viață sănătos (…) Concluzia, nu ascultați niciodată sfaturile de slăbit și de stiluri de viață de la influencere.. Astea nu sunt reale, nu e nimic real din ce spun ele la story. Probabil doamna Oțil nici măcar nu consumă acele lucruri, probabil e sponsorizată de acest brand (…)”, a scris respectiva persoană în mediul online.

Gabriela Prisăcariu a fost criticată, după ce a ieșit în club

„Nu ne mai salvează nimeni și nimic. Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce «micuțul prezentator» – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat «bonă» și foarte ironic spus. Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze? În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă». De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc!”, a spus aceasta.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea: că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că, dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, atunci când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a spus modelul pe canalul său de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies