Gabriela Prisăcariu, luată la zor în urma glumelor făcute la adresa Mihaelei Rădulescu

Share

Gabriela Prisăcariu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Aceasta a făcut glume pe seama mai multor persoane, printre care se numără și Mihaela Rădulescu, fosta iubită a lui Dani Oțil.

Modelul a adus în discuție vârsta pe care Mihaela o are, spunând că prezentatoarea este „bunica” lui. În urma acestor glume, mai multe persoane s-au sesizat și au atacat-o pe Gabriela Prisăcariu.

„Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce-a găsit la tine. O glumă mai proastă n-am auzit. Se vede că ești tare frustrată, așa tânără cum ești.”, a fost reacția unei internaute.

Gabriela a fost criticată din cauza faptului că a mers în club

Zilele trecute, Gabriela Prisăcariu a fost din nou luată în vizor, după ce a decis să iasă în club. Aceasta a lămurit lucrurile în mediul online, declarând că Dani a fost cel care i-a spus să plece pentru câtva timp, pentru a se relaxa, în timp ce acesta urma să stea cu cel mic.

De când a devenit mamă, Gabriela a fost mereu criticată de către internauți, aceștia găsind diferite motive de care să se lege. Cel mai des, soția lui Dani Oțil a trebuit să se confrunte cu multe critici primite în legătură cu modul în care își crește copilul.

„Nu ne mai salvează nimeni și nimic. Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce «micuțul prezentator» – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat «bonă» și foarte ironic spus. Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze? În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă». De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc!”, a spus aceasta…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news