HomeStiri Mondene Gabriela Prisăcariu, momente foarte grele din cauza fiului său: „Încerc să fiu tot mai puternică”

Gabriela Prisăcariu, momente foarte grele din cauza fiului său: „Încerc să fiu tot mai puternică”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 704 views
Gabriela Prisăcariu, reacţie acidă, după ce a fost condamnată ca ieşit în club in Stiri Mondene

Gabriela Prisăcariu trece prin momente dificile de când este mamă. Pe lângă nopțile nedormite și stresul aferent, copiii mici profită de slăbiciunea pe care mamele o au față de ei, pentru a obține ceea ce vor. Despre acest lucru a vorbit și soția lui Dani Oțil, îndemnând mamele să nu facă precum ea.

Gabriela Prisăcariu, momente foarte grele din cauza fiului său „Încerc să fiu tot mai puternică” in Stiri Mondene

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea: că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că, dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, atunci când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a spus aceasta pe canalul său de Instagram.

Gabriela Prisăcariu, momente foarte grele din cauza fiului său „Încerc să fiu tot mai puternică” in Stiri Mondene„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Dani Oțil a avut parte de un moment stânjenitor la cumpărături „A râs de mine cerșetorul de la coș” in Stiri MondeneÎți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)”, a scris prezentatorul în mediul online, după ce și-a întâlnit copilul pentru prima dată.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed