Home Stiri Gabriela Prisăcariu, momente foarte grele din cauza fiului său: „Încerc să fiu tot mai puternică”

Gabriela Prisăcariu, momente foarte grele din cauza fiului său: „Încerc să fiu tot mai puternică”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 433 views 2 minute timp de citit

Gabriela Prisăcariu trece prin momente dificile de când este mamă. Pe lângă nopțile nedormite și stresul aferent, copiii mici profită de slăbiciunea pe care mamele o au față de ei, pentru a obține ceea ce vor. Despre acest lucru a vorbit și soția lui Dani Oțil, îndemnând mamele să nu facă precum ea.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea: că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că, dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, atunci când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a spus aceasta pe canalul său de Instagram.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)”, a scris prezentatorul în mediul online, după ce și-a întâlnit copilul pentru prima dată.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies