Home Stiri Mondene Gabriela Prisăcariu, reacţie acidă, după ce a fost condamnată că a ieşit în club

Gabriela Prisăcariu, reacţie acidă, după ce a fost condamnată că a ieşit în club

autor Mirela
791 views

Zilele trecute, Gabriela Prisăcariu și-a luat câteva ore doar pentru ea. Aceasta a mers în club pentru a se distra, iar Dani Oțil a rămas acasă cu cel mic. Din cauza acestui lucru, modelul a fost expus criticilor celor din jur, care nu au fost de acord cu decizia sa.

„Nu ne mai salvează nimeni și nimic. Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce «micuțul prezentator» – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat «bonă» și foarte ironic spus. Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze? În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă». De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc!”, a spus aceasta în mediul online.

Gabriela Prisăcariu a dat de înțeles că a divorțat

Din cauza absenței sale, mai mulți oameni au crezut că a divorțat de Dani Oțil. La auzul acestor vești, Gabriel a reacționat imediat, spunând că nimic nu este adevărat, totul a fost doar o neînțelegere. Mai mult decât atât, ea a precizat că Dani Oțil a fost cel care a îndemnat-o să plece pentru câteva ore, pentru a se relaxa.

„Chiar el m-a trimis să mă duc în oraș fără el și s-a oferit să stea cu bebelușul. Credea că scapă. Ies și eu o dată în  club după mult timp, cu fetele, și mă întrebă lumea dacă am divorțat. Nu, nu a scăpat, știu, ar fi vrut, dar nu”, a spus aceasta în mediul online…

Dani și Gabriela au devenit părinți în urmă cu aproximativ șase luni și se bucură foarte mult de perioada pe care o traversează.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed