HomeStiri Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au cedat. Iată ce au decis să facă din cauza lui Luca-Tiago!

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au cedat. Iată ce au decis să facă din cauza lui Luca-Tiago!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 906 views 3 minute timp de citit

Nu este deloc uşor că creşti un copil, mai ales atunci când faci acest lucru pentru prima dată. Tocmai din acest motiv, la doar patru luni de la naşterea lui Luca-Tiago, Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au decis să caute o bonă pentru fiul lor şi au lansat anunţul şi în mediul online.

„Voiam să vă spunem că noi ne căutăm bonă. Uitați-mă ce adorabil sunt! Și cuminte, nici nu plâng. Da, mama!”, a spus modelul pe pagina sa de Instagram. Zilele trecute, Gabriela a postat o fotografie în mediul online prin care a arătat cât de mult a slăbit după naştere. Fotografia nu a fost apreciată de unii internauţi, care au pus-o la zid pe soţia lui Dani Oţil.

„Ești foarte preocupată de felul cum arăți, lasă asta. Ce ții în brațe este mult mai prețios decât un abdomen perfect”/„Toate postările tale-s despre dacă te încap blugii, număr de kg… Ce vrei să transmiți? Ok, arăți bine după naștere, dar nu este treaba nimănui. (…) De ce aceleași postări cu același mesaj ca și cum încerci să arăți sau să demonstrezi? Ai mult mai multe lucruri de arătat și poți mai mult”/ „Ce păcat că nu folosești influența socială să promovezi subiecte care sunt, într-adevăr, relevante la cinci săptămâni după naștere”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care aceasta le-a primit.

„Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? (…) Și, ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg, pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil. Vezi că ai și tu unul, mută focus-ul, dacă vrei să fii un exemplu, și mai lasă-ne cu schilodenia, că aia nu înseamnă neapărat și sănătate”, au continuat internauții…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..