Home Stiri Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, în fața altarului

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, în fața altarului

autor Buinoschi Andreea
178 vizualizari

După ce, de curând, au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au luat fanii prin surprindere din nou. Prezentatorul a declarat că nunta lor se apropie și va avea loc înaintea nașterii copilului pe care îl așteaptă.

„M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a spus colegul lui Răzvan Simion chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

După ce au făcut publică vestea conform căreia familia lor se va mări, Gabriela a acordat un interviu și a vorbit despre cum decurg lucrurile în al doilea trimestru de sarcină.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult.

Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere”, a spus viitoarea mămică pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies