Home Stiri Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil plâng pierderea unei ființe dragi: „A fost călcată de mașină”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil plâng pierderea unei ființe dragi: „A fost călcată de mașină”

autor Mirela
94 vizualizari
  • Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil iubesc foarte mult animalele, motiv pentru care aceștia aveau o pisică.
  • Aceasta a fost călcată de o mașină, iar vestea a fost dată de Gabriela ieri, mai pe seară.
  • Pisica a fost călcată, deoarece un șofer mergea cu foarte mare viteză.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil iubesc foarte mult animalele, motiv pentru care aceștia aveau o pisică pe nume Gălușcă. Din nefericire, aceasta a fost călcată de o mașină, iar vestea a fost dată de Gabriela ieri, mai pe seară.

Aceasta este extrem de supărată, spunând că a fost călcată, deoarece un șofer mergea cu foarte mare viteză, deși străduța era extrem de îngustă.

„Gălușcă a fost călcată de mașină.. Nu îi înțeleg pe oamenii care merg cu așa viteză pe străduțele astea mici … mâine poate fi un copil. Gălușcuța noastră a murit”, a transmis Gabriela pe Instagram.

Gabriela și Dani s-au întors de la Monaco

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au fost plecați pentru câteva zile într-o destinație de lux. Aceștia au ales să meargă pe Coasta de Azur, unde s-au distrat preț de câteva zile, dar au decis să meargă fără fiul lor.

Dani Oțil a făcut câteva remarci în stilul caracteristic, menționând faptul că destinația este extrem de scumpă, dar și că, deși le-a arătat și fanilor cum este acolo, unii l-au criticat pentru faptul că ar fi dat foarte mult pe vacanță.

Cu toate acestea, cei doi soți s-au bucurat de momentele petrecute împreună, motiv pentru care s-au întors extrem de fericiți, dar și cu mult dor pentru fiul lor.

Prezentatorul, luat în râs de un cerșetor

„Să vedeți ce-am pățit zilele trecute! Mi-a adus vecina roșii, a zis că sunt naturale, bio, deși aveam roșii în frigider, le-am ales pe alea. Și am zis: «Știi ce ar merge cu roșiile? Ar merge d-aia de oaie tare, învechită». Și a zis soția că ar merge și dacă mă duc să iau și pâine. Și a strigat soția: «Dar, dacă tot te duci, ia și un salam». Dar a mai zis să iau apă.

Am luat mașina soției, că eu n-am mașină, eu sunt cu scuterul. Am plecat cu mașina, mi-am dat seama că nu pot căra toate lucrurile astea cu mâna, m-am dus să iau un coș și, când să-l iau, mi-am dat seama că nu am 50 de bani. A râs de mine cerșetorul de la coș, că el avea 50 de ani, și eu nu aveam, a povestit Dani Oțil.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies