HomeStiri Mondene Gabriela Prisăcariu spune dacă a divorțat sau nu de Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu spune dacă a divorțat sau nu de Dani Oțil

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 736 views
Gabriela Prisăcariu, reacţie acidă, după ce a fost condamnată ca ieşit în club in Stiri Mondene

Gabriela Prisăcariu a dat de înțeles că a divorțat de Dani Oțil, după ce a decis să plece de acasă pentru câteva ore. Epuizată de tot ceea ce înseamnă creșterea unui copil, aceasta a luat o pauză, la îndemnul prezentatorului, dar lucrurile au fost înțelese greșit.

„Chiar el m-a trimis să mă duc în oraș fără el și s-a oferit să stea cu bebelușul. Credea că scapă. Ies și eu o dată în  club după mult timp, cu fetele, și mă întrebă lumea dacă am divorțat. Nu, nu a scăpat, știu, ar fi vrut, dar nu”, a spus aceasta în mediul online.

Gabriela Prisăcariu spune dacă a divorțat sau nu de Dani Oțil in Stiri Mondene

Gabriela Prisăcariu, ținta criticilor în mediul online

„Sincer, mi se pare o tâmpenie această suzetă, să o mormăie acolo, când poate mânca banana care este moale ca atare”, a fost mesajul transmis de o internaută. „Păi am zis eu să o cumperi??? Tu îi dai cum vrei tu să mănânce copilului tău.

Mihaela Rădulescu reacționează, după ce Gabriela Prisăcariu a umilit-o in Stiri MondeneÎți ziceam părerea despre această suzetă, doar că voi, cei care sunteți influenceri, după poza cu copilul care molfăie un plastic… puneți și de unde o aveți, ca toate mămicile să o cumpere… de ce?”, a continuat internauta. „Nu mai pot cu mămicile astea perfecte”, a replicat Gabriela.

Mai mult decât atât, Gabriela Prisăcariu învață lucruri noi în fiecare zi de când este mamă. Aceasta împărtășește cu fanii din mediul online experiențele prin care trece și susține că, deși îi este greu, trebuie să fie puternică.

Gabriela Prisăcariu, reacţie acidă, după ce a fost condamnată ca ieşit în club in Stiri Mondene„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea: că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că, dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, atunci când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a spus aceasta în mediul online, în urmă cu puțin timp…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed