Home Stiri Gabriela Prisăcariu trece prin momente grele cu fiul său

Gabriela Prisăcariu trece prin momente grele cu fiul său

autor Mirela
256 views 3 minute timp de citit
  • Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trec prin momente destul de dificile.
  • De curând, Gabriela Prisăcariu a mărturisit faptul că fiul ei se confruntă cu febră.
  • Gabriela și Dani Oțil sunt lângă fiul lor și fac tot ceea ce pot pentru a nu-l face să sufere foarte tare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trec prin momente destul de dificile. Fiecare nouă etapă din viața copilului lor vine cu diferite evenimente cu care cei doi se confruntă pentru prima oară.

De curând, Gabriela Prisăcariu a mărturisit faptul că fiul ei se confruntă cu febră, motiv pentru care a trebuit să stea departe de rețelele de socializare pentru câteva zile, cât să îl poată repune pe picioare.

Luca Tiago a avut nevoie de o atenție sporită

Fiul lui Dani Oțil a trebuit să facă vaccinul de 11 luni, motiv pentru care înțepătura i-a creat un disconfort destul de mare. Mai mult decât atât, acestuia i-au ieșit și două măsele, motiv pentru care a făcut febră și a avut nevoie de îngrijiri mai amănunțite.

Cu toate acestea, Gabriela și Dani Oțil sunt lângă fiul lor și fac tot ceea ce pot pentru a nu-l face să sufere foarte tare și pentru a-i readuce zâmbetul pe chip.

Gabriela și Dani Oțil, luați la rost din cauza ultimei vacanțe

În urmă cu doar câteva săptămâni, Gabriela și Dani s-au întors dintr-o vacanță luxoasă. Cei doi au fost plecați pe Coasta de Azur, unde au petrecut câteva zile singuri, fără fiul lor. Cu toate acestea, cei doi s-au asigurat că micuțul are cu cine să stea, dar și că este bine îngrijit, însă multe persoane din mediul online au decis să îi critice pentru aceste lucruri.

Cu toate acestea, cei doi soți s-au bucurat de zilele petrecute în intimitate, dar s-au gândit mereu la fiul lor la care s-au întors cu foarte mare dor.

Deoarece foarte multe persoane au vorbit despre acest lucru, Gabriela și Dani Oțil au ținut să menționeze faptul că fiul a rămas acasă cu bona, dar și cu părinții unuia dintre ei. Mai mult decât atât, aceștia au trebuit să facă față unui val de critici legat și de destinația pe care au ales-o. Coasta de Azur nu este o locație tocmai ieftină, iar soții au fost criticați pentru faptul că au decis să meargă într-un loc exclusivist.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies