HomeStiri Mondene Gabriela Prisăcariu, trimisă acasă de Dani Oțil, într-un mod tăios

Gabriela Prisăcariu, trimisă acasă de Dani Oțil, într-un mod tăios

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 920 views
Gabriela Prisăcariu, trimisă acasă de Dani Oțil, într-un mod tăios in Stiri Mondene

Gabriela Prisăcariu i-a făcut o vizită lui Dani Oțil la locul de muncă. Aceasta a venit îmbrăcată într-un costum de baie care îi lăsa la vedere corpul de invidiat, chiar dacă în toamna anului trecut a născut. Atunci când a văzut-o, Dani Oțil a avut o reacție imediată.

„Gabriela, ce faci? Dar în ce ești îmbrăcată tu vreau să știu, la mici! Ai copil acasă. Du-te, femeia lui Dumnezeu! Cine crezi că te crede că tu mănânci mici? Îi scuipi după. Ești d-aia bulimică, nu? Recunoaște!”, a spus acesta.

Gabriela Prisăcariu, trimisă acasă de Dani Oțil, într-un mod tăios in Stiri MondeneChiar dacă Dani Oțil a glumit pe seama Gabrielei, internauții, în urmă cu doar câteva zile, au avut o reacție deloc plăcută la adresa ei, în urma unor fotografii postate de prezentator din timpul vacanței acestora.

Gabriela Oțil taxată pentru înălțime și pentru glumele făcute la adresa Mihaelei Rădulescu

„Ai putut să ții cămila aia în brațe”, „S-a urcat girafa în pom”, „În primul rând, este indicat să o lași jos, să nu apară vreo problemă medicală. În al doilea rând, și când o ții în brațe, este posibil să atingă solul cu picioarele. Ce vrei, măi, Dani,+ uri și- uri când vrei soție mai înaltă…”, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Gabriela Prisăcariu, trimisă acasă de Dani Oțil, într-un mod tăios in Stiri Mondene„Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce-a găsit la tine. O glumă mai proastă n-am auzit. Se vede că ești tare frustrată, așa tânără cum ești”, a fost reacția unei internaute.

Gabriela Prisăcariu, trimisă acasă de Dani Oțil, într-un mod tăios in Stiri Mondene„Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să se bâlbâie, să rateze măcar un punch line, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scenă. Iar ziceau unii că e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe… Şi totuși… Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe că eu nu laud pe nimeni şi nu fac complimente… Daaaaar…”, i-a luat apărarea Dani.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed